Kollagén kapszula a ráncok ellen

Egy bizonyos kor után ráncok jelenhetnek meg az arcunkon, ami valószínűleg azért történik, mert csökken a szervezetünk kollagéntermelése. Ilyenkor érdemes pótolni ezt a fehérjét, például a cbdhungary.hu webáruház kínálatában szereplő CollaBeauty marha kollagén kapszula szedésével, ami hialuronsavval van gazdagítva.

Továbbá, tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat és növényi kivonatokat. Nemcsak a bőr, hanem a haj, körmök, fogak, csontok, porcok és ízületek egészségéért is felelős ez az anyag. Egy minőségi kollagén kapszula alkalmazása révén bejuttathatjuk a szervezetünkbe a szükséges fehérjét. Az említett készítmény magas dózisban tartalmaz kollagént, C-vitamint, valamint hialuronsavat. 125 darabos kiszerelésben kapható a termék, így több mint 2 hónapig elegendő, ugyanis naponta 2 kapszulát kell bevenni belőle, étkezés közben.

Cukorbetegeknek is megfelelő ez a kollagén kapszula, mert nem tartalmaz cukrot. De nincs benne laktóz, glutén és szója sem. Többek között, a ráncok ellen is kiválóan bevethető.