KTM nyeregtáska: praktikum mindenekfelett

A biciklizés felejthetetlen élménye bizonyára senkinek sem újdonság, viszont sok olyan plusz kiegészítő van, ami nem feltétlenül van a készletben. A KTM nyeregtáska belsejébe több dolgot tudsz egyszerre pakolni. Praktikus és hasznos darab, tehát ajánlott beszerzed.

ktm nyeregtáska

KTM nyeregtáska

Hosszabb túrákon vagy utazások alkalmával kiváltképp hasznos elem. A KTM nyeregtáska különböző kialakításokban érhető el, de egy tényező közös: mobiltelefon, pénztárca, kulcs és még sok minden más tárolására alkalmas. Többségében belső merevítéssel rendelkezik, a külső fényvisszaverő csík pedig az esti közlekedés során fontos. A KTM nyeregtáska eltérő méretekben szerezhető be, így könnyedén ki tudod választani a kedvező példányt.

A tépőzáras rögzítés egyszerű, de nagyszerű. Akár a hátsó lámpához is erősíthető, ez teljesen opcionális. Az árak kimondottan költségkímélőek, ennek köszönhetően nem kell halogatnod a vásárlást. A fekete szín a kerékpárok bármelyikéhez illeszkedik, így évekig kitűnő társad lehet a kerékpáros közlekedés során.