Lakás órákra? De miért csak ennyi időre?

Amikor csak pár órára szeretnénk lakást bérelni, akkor érdemes a búvóhely mellett dönteni, hiszen a legtöbb szállodában erre nincs is lehetőség. Fontos megjegyezni azt is, hogy az előbbi természetesen diszkréten áll a vendégekhez és nem kérdezősködik, hogy ki, miért veszi igénybe a bérlés szolgáltatását, míg egy szállodában ezt nem lehet megtenni. Arról nem is beszélve, hogy árban is sokkal kedvezőbb megoldást nyújt az, ha a búvóhelyért fizetünk, hiszen egyes szállodai szoba olykor kétszer annyiba is kerülhet. Kattintsunk a budapestbuvohely.hu/buvohely-arak-budapesten weboldalára, ahol pontos képet kaphatunk az árról.

http://budapestbuvohely.hu/buvohely-arak-budapesten/

http://budapestbuvohely.hu/buvohely-arak-budapesten/


Kétórás bérlési időtartamra az ár két fő részére 5 ezer Forint. Minden további óra után, ezer forintot kell még fizetni.

Egész napra is kibérelhető a búvóhely, ebben az esetben 14 ezer Forintot kell fizetni. A budapestbuvohely.hu/buvohely-arak-budapesten oldalon nézelődve, az aktuális akciós ajánlatokról is tájékozódni lehet. Így azt is megtudhatjuk, hogy hétvégén teljesen már árakkal kell számolni. Vasárnap és hétfőn extra engedményre lehet számolni. Egy teljes hétvégére is igényelhető a randi kuckó, amit szombat reggeltől hétfő reggelig lehet élvezni.