LG okostelefonok közkedvelt termékek

Az okosmobilok fő része a képernyő lett. Ez alapozza meg a készülék dizájnját. Az LG okostelefonok hajlított kijelzője igazi különlegességnek számít a mobilok körében. Más gyártók is felismerték, hogy a kijelzők formájával nagyobb népszerűségre tehetnek szert. Az LG olyan technológiát használ, ami hosszú használat után sem fogja fárasztani a szemet a képernyőt nézve.

Az LG okostelefonok rendszerét a Google által tervezett Android rendszer képezi. Az Apple operációs rendszerével szemben, ez nagyobb szabadságot ad a felhasználóknak és a gyártóknak egyaránt. A Dél-koreai cég szereti extrafunkciókkal ellátni az Android rendszert, amivel teljesen a saját arculatukra tudták azt szabni, az UX kezelőfelület megtervezésével.

Felhasználóbarát menüt és alkalmazáskezelést nyújtanak az LG okostelefonok. Az LG G6 modell, a duplakamerának köszönhetően 30 fps képkocka-sebességű Full HD videók készítésére és lejátszására képes. Akik szeretnek fényképezni, azoknak tökéletes választás. A duplakoppintásos képernyőfeloldás mindmáig a készülékek ismertetőjegyévé vált.