Lombház szállás több méteres magasságban

Madárcsicsergés szemmagasságban, levelek zizegése az ablak előtt, szobák kilátással a természet közepén. A lombház szállás ezt könnyen lehetővé teszi. Honnan ered az a gyermekkori varázslat, hogy fényűző egyszerűségben pihenünk a fa tetején? Manapság egyre inkább vonz minket a magány, a nyüzsgéstől való visszavonulás, de a kézzelfogható biztonság is, ott fenn a fán. Ebben talán még az őskorból származó ösztönök is szerepet játszanak, amelyek mélyen belénk, emberekbe ivódtak?Lombház szállás

Hiszen, fentről volt a legjobb kilátás arra, hogy őseink messziről kiszúrják a kardfogú tigrist és elmeneküljenek előle. Akkoriban a fa puszta túlélésről szólt, míg ma a lombház szállások talán a mentális „túlélést” szolgálják. Az érzés, amit a magasban kapunk, szó szerint kitágítja a látókörünket. Egyedül, de nem magányosan, a természethez kapcsolódva, szabadon és mégis beágyazódva. Itthon számos vendéglátó rendkívül izgalmas lombház szállásokat talált ki, hogy vendégeinek kényelmet és meghittséget kínáljon a fák tetején. Ez egy kalandos és békés módja a nyaralás eltöltésének.

Hová repüljünk nászútra ősszel?

Hamarosan elérkezik a nagy nap és az esküvőszervezés mellett itt az ideje, hogy komolyan gondolkodjon a nászúton is. A colore.hu elmondja, hová érdemes nászútra menni 2022 őszén. A mézeshetek tökéletes időszak, amikor az ifjú pár tagjai végre elvonulhatnak az esküvői gondok elől és egymással foglalkozhatnak, miközben egy különleges alkalmat ünnepelnek, csak ők ketten. A colore.hu összegyűjtötte a legszebb helyeket, ahová októberben vagy novemberben érdemes nászútra menni, hogy egy életre emlékezetes legyen az utazás.

A romantikus Párizs még az ősz közepén is csodálatos célpont a nászútra. A gyönyörű provence-i természet és az Alpok miatt még jobban bele lehet szeretni Franciaországba. A finom bor, a sajtok és a frissen sült kenyér pedig bónuszként szolgál. Azoknak, aki messzi tájakra utaznának, megelevenedett képeslapként ott vannak a Maldív-szigetek. Ez a helyszín tökéletes a szerelmeseknek, akik nyugodt és pihentető nászútra vágynak, sok aktivitás és városok közötti utazás nélkül, olvasható a colore.hu cikkében.