Megtakarítást eredményez a vezeték nélküli termosztát

Kényelmesen és egyszerűen kezelhető fűtési rendszert akarunk kiépíteni otthonunkban? Akkor a vezérlésről gondoskodjon egy vezeték nélküli termosztát, amelyet akár távolról is irányíthatunk! A megfelelően kiválasztott és felszerelt termékekhez olyan zónamenedzser is csatlakoztatható, amelyik akár 12 külön zóna vezérlésére is alkalmas, külön időprogram alapú szabályozással. A színes rádiófrekvenciás készülék időnként töltésre szorul, de ez egy asztali vagy fali állvánnyal gyorsan megoldható.

A magyar nyelvű menü megkönnyíti a kezelést. Miért is jó a vezeték nélküli termosztát? Első sorban azért, mert tetszőleges hőmérséklet állítható be rajta akár helyiségenként, külön-külön, valamint ily módon jelentős fűtési költség takarítható meg.

Ha megfelelően alkalmazzuk, akkor nem kizárt, hogy néhány szezon alatt minden vezeték nélküli termosztát és irányító egység költségeit visszaspóroljuk és ezt követően további megtakarítást eszközlünk. Adjunk egy esélyt a modern készülékeknek és meg fogjuk látni, hogy nem okoznak csalódást!