Miért a HIMG klinika?

A HIMG hajbeültetés klinika a legmodernebb és legnagyobb hajtranszplantációs központ Magyarországon. A legszebb környezetben várjuk leendő ügyfeleinket, akiket a legmagasabb színvonalon szolgálunk ki.Forrás: himgeurope.com

Klinikánk nemzetközi színvonalú eszközparkkal rendelkezik. Nálunk 3 féle hajbeültetési módszer közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb technikát. Minden hajbeültetést teljesen személyre szabottan végzünk, az ügyfeleink visszajelzése alapján 100%-os elégedettséggel biztosítjuk az egyedi hajtervezést. A hajtranszplantáció nálunk szinte teljesen fájdalommentes a többkörös érzéstelenítésnek és az Európában kapható legvékonyabb tűnek köszönhetően. Hajspecialistáink kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetés terén, 20+ év kombinált tapasztalattal bírnak. Számtalan elégedett páciensük volt már Európa majdnem minden országából.

A hajbeültetés ugyan költséges beavatkozás, de nálunk az árak is jóval kedvezőbben, mint más klinikákon, miközben a szolgáltatás minősége is kiváló. A fizetés könnyítése érdekében, és hogy minél többen engedhessék meg maguknak a beavatkozást, olykor hajbeültetés ár akciókat is tartunk. A hajbeültetés után az orvosi kontroll ingyenes, így csak előnyére válhat, ha minket választ.

A HIMG klinika egy specialista klinika, tehát mi csak hajbeültetéssel foglalkozunk, csak ebben vagyunk jók, egyéb szépészeti vagy sebészeti beavatkozásokat nem végzünk. Ügyfeleink minden esetben tökéletesen elégedettek voltak a hajbeültetés eredményével. Nem célunk elhitetni, hogy mi vagyunk a legjobbak, de mindent megteszünk, hogy azok legyünk.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikán!

Forrás: himgeurope.com