Infraszauna kedvező áron

Egyeseket rabul ejt már az első alkalommal. Noha nem azért, mert nem tudnak belőle kijönni, hanem inkább amiatt, mert az infraszauna jótékony hatása azonnal megmutatkozik.

A kabinba lépve, néhány perc elteltével teljesen ellazulhatunk. Egyesek szerint negyedórányi infraszaunázás felér többórás alvással. Tény és való, hogy rendkívül felfrissít, hiszen a sugarai mélyen a bőrbe hatolva fejtik ki a hatásaikat. De milyen sugarak ezek? Lehet bármilyen káros hatásuk? Egyáltalán nem kell emiatt tartani.

Még csak annyira sem károsak, mint a szolárium. Az infraszauna bárkinek megengedett, aki szeret izzadni és bírja a meleget. Természetesen, mint semmi mást, ezt sem érdemes túlzásba vinni, mivel nem erről szól. Fokozatosan hozzászoktathatjuk a szervezetet és ezáltal egyre több időt leszünk képesek eltölteni az infraszaunában.

Még az immunrendszert is erősíti, hiszen a lerakódott salakanyagok és kórokozók a bőr pórusain keresztül távoznak a verejtékkel. Az ízületi problémákkal küzdőknek is előnyös és még a fogyásban is segít.