Miért népszerűek a beépített ablak árnyékolók?

Az integrált redőnyök az utóbbi években népszerűvé váltak, az általuk kínált előnyök miatt. A beépített ablak árnyékolók számos előnnyel bírnak, nemcsak azért, mert szinte soha nem kell tisztítani, hanem hatékonyan képesek elzárni a fényt, ami viszont védelmet nyújt és óvja a berendezési tárgyakat. Hol lehet beépíteni az integrált redőnyöket? Az üvegtáblákba szerelt redőnyök tökéletesek a télikertekbe vagy lakókocsikba, mobilházakba. Azokban a helyiségekben vagy otthonokban, amelyeket nem használnak egész évben és amelyekbe hagyományos redőnyöket szereltek be, gyakran felgyülemlik a por, ezért mélytisztítást igényelnek.

beépített ablak árnyékolók

Beépített ablak árnyékolók

A beépített ablak árnyékolók leküzdik ezt a problémát, és könnyen használhatóak a napsugarak kizárására is, hogy megvédjék a bent lévőket. Az integrált redőnyök irodáknak és kereskedelmi épületeknek is ideálisak. A helyiségek válaszfalai gyorsan és hatékonyan elzárhatóak a mágneses integrált redőnyrendszerrel, ahelyett, hogy pálcákkal vagy régimódi zsinórokkal kellene bajlódni. Ugyanez vonatkozik az irodai ablakokra is, nincs többé szükség a redőnyök rendszeres cseréjére. A beépített ablak árnyékolókra olykor 10 év garanciát is adnak!

A pergola építés árak befolyásoló tényezői

Önálló vagy csatolt kivitelezés esetén, az önálló pergolák anyagköltsége magasabb lehet, mint a házhoz csatlakozó társaiké. Ez azért van, mert az önállóan álló opciókhoz 4 oszlopra van szükség, míg a csatolt opciókhoz csak 2 darabra. Terasz vagy fedélzet fölé építés is nagyban meghatározza a pergola építés árak alakulását. A terasz vagy fedélzet fölé épített típus valamivel drágább, mint az önálló szerkezet.

Többletköltséget kell fizetnie a fakötések, fémkonzolok vagy lemezhorgonyok beszerzéséért, hogy a szerkezet stabil legyen. Egyedi építések esetén drágább lesz, mint a készletből vagy előre gyártott szerkezetből készült – akár 2 millió Forintba vagy többe is kerülhet. A pergola építés árak emelkedése attól függően változik, hogy mennyire testreszabott a szerkezet, hiszen az egyedi elképzelések, igények a gyártási folyamatokat megdrágítják.