Milyen a „tökéletes” esküvői öltöny?

Nagyon sok vőlegény rábízza a döntést a menyasszonyára a vőlegényi öltözet kiválasztásában, mondván, hogy a hölgyek ezt amúgy is jobban tudják. Ugyanakkor nem megoldhatatlan küldetés az esküvői öltöny kiválasztása, az urak akkor is meg tudják oldani, ha egyedül maradnak ezzel. Közel sem egyszerű megtalálni az ideális esküvői öltönyt, de szerencsére vannak olyan weboldalak (mint például a www.elitedivat.hu), amelyek sokat tudnak segíteni a keresésben. A siker kulcsa mindössze a minőségi alapanyag, a megfelelő szabás és a méretre igazítás.

esküvői öltöny

Ebben az urak segítségére lehet egy profi szabó, illetve hozzáértő eladó. Az esküvői készülődés során éppen olyan fontos a vőlegényi öltöny, mint a menyasszony ruhája, a meghívók vagy a koszorúslányok öltözéke. De lássuk, mire kell vigyázni azért, hogy a legtökéletesebb vőlegényi öltönyt választhassuk ki! Először is a legfontosabb a méret, a kényelmet szem előtt kell tartani.

Egy teljes napot kell eltöltenie a vőlegénynek ebben az öltözékben, ezért nagyon kellemetlen, ha folyton igazgatnia kell, mert egy számmal nagyobb vagy kisebb a kelleténél. A fazon kiválasztása testalkattól függ, hiszen mindenkinek más áll jól. Érdemes több öltönyt is felpróbálni ahhoz, hogy végül a legelőnyösebb mellett döntsön a vőlegény. Az alapanyag fontosságához kétség sem férhet, célszerű olyat választani, amely tökéletes komfortérzetet biztosít a nagy napon. Lényeges, hogy jól szellőző, nehezen gyűrődő alapanyagból készüljön az esküvői öltöny, mint ahogyan az is, hogy harmóniában legyen a menyasszonyi ruhával.

Az, aki sötétebb színű öltönyt választ, jól teszi, ha ellensúlyozza világos színnel, és fordítva. Ha szeretné viselni az esküvőt követően is néhány alkalommal, akkor tanácsos valamilyen elegáns árnyalat mellett döntenie. A nősülni kívánó úrnak érdemes megmutatnia a stílusát, ezért gondosan ajánlott kiválasztania a bélést, az öltöny gallérfazonját, gombját és az olyan kiegészítőket is, mint például a mandzsetta, díszzsebkendő, nyakkendő, öv és ing. Nézze meg az Elite Fashion kollekcióját!