Minek köszönheti a sikerét ez a pályázatíró iroda?

Napjainkban rengeteg vállalkozás szeretne igényelni magyarországi vagy uniós pályázati forrást, amiből fedezné a fejlesztéseinek költségeit. De nem könnyű elnyerni ezeket az összegeket, amivel olyan precízen megfogalmazott dokumentációt kell benyújtani, ami elnyeri a bizottság tetszését, ezért ezt pályázatíró szakemberrel célravezető elkészíttetni. Nem véletlenül lett ilyen népszerű a Forráscentrum pályázatíró iroda. Ez a cég közel 900 nyertes pályázattal mind ez idáig 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfeleinek sikerdíjas konstrukcióban.Forráscentrum pályázatíró iroda

Ha azt szeretné, hogy az Ön vállalkozása is az EU pályázatok nyertesei között legyen, akkor küldje el a szakértőknek a cég utolsó lezárt évének mérlegét, egyéni vállalkozóként az előző 2 év SZJA bevallást a 06 1 700 1911-es telefonszámra vagy az info@forrascentrum.hu címre és a szakemberek díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmasságot. Ezt követően, a pályázatíró már a megfelelő pályázatok kiválasztásában is segít. Sőt, ha szükségét érzi, akkor feliratkozhat a pályázatfigyelői szolgáltatásra is.

A nagy konkurencia ellen csak úgy lehet érvényesülni, ha szakértői segítséget veszünk igénybe. Amennyiben egy cégtulajdonos vagy szervezet szakértő pályázatírót alkalmaz, akkor eleve nagyobb esélyekkel indul, sokkal több reménye lehet a forrás elnyeréséhez. A pályázatíró elemzi a dokumentációt, a szövegezést, majd a szervezet vagy vállalkozás gazdasági, pénzügyi szakértőivel, vezetőivel együttműködve összeállítja az anyagot.

Szaktudásával hozzájárul ahhoz, hogy a gazdálkodással, költségvetéssel kapcsolatos adatok megfelelőek és precízek legyenek, illetve figyel a pályázat tökéletes szövegezésére is, a szükséges nyelven. Így a pályázat a megkövetelt formai követelményeknek megfelel. Nagyon sok szervezetnek, alapítványnak, kis-, közép- és nagyvállalatnak segített már a Forrás Centrum Kft., ezért biztosan az Ön pályázatát is sikerre tudják vinni az itt tevékenykedő szakértők. Keresse fel a céget minél előbb, hiszen mindennap van pályázatkiírás!