Minőségi alapozó festék fémre és fára

A lakásfelújítás során nemcsak falfestékre és az ahhoz tartozó szigetelőanyagokra vagy poranyagokra lehet szükség. A festékek széles palettáján helyet kap az alapozó festék fémre és fára egyaránt, amelyek a ház vagy lakás csodássá varázslásában ugyanolyan fontos szerepet kapnak, mint a fali változatok.

alapozó festék fémre

Alapozó festék fémre

Korlátok és öntöttvasból készült kerti bútorok, kaspókat tartó vaselemek, kapuk vagy vasajtók időtálló kezelésére bizony kell a jó fémfesték. Az alapozó festék fémre most kedvező áron szerezhető be honlapunkon, ami megóvja az esős idők okozta rozsdásodástól a fémből készült elemeket. Ezek lehetnek szórófejes tubusban kapható változatok, de nagyon népszerűek az ecsettel felvihető, literes kiszerelések is.

A zománcozott alapozó festék fémre ugyanúgy alkalmas, mint a kádak felújításához. Sőt, egyre nagyobb divat egy régi kád elhelyezése az udvaron, ami hatalmas „cserépként” a színes kerti virágoknak képez alapot. Ennek időtálló kezelésére is szükség van. A fára való olajfestékeken túl pedig, minőségi lazúrfestékek is színesítik termékeink széles palettáját, ezek beszerzésében szintén szerepet tudunk vállalni.