Minőségi fog implantátum Budapesten

A műgyökér beültetése nagyon népszerű beavatkozás, ami egy vagy több rágócsont pótlására kínál megoldást. Kivitelezhető előzetes állapotfelmérés és tervezés után a fog implantátum Budapest klinikáin. A szakemberek meghatározzák a röntgen alapján azt, hogy a páciens csontállománya elegendő-e a beavatkozáshoz vagy pótolni kell azt.fog implantátum Budapest

A csavar behelyezése egy szájsebészeti műtét, vagyis nem kell azon meglepődni, hogy duzzanat és kisebb fájdalom követi. Ezek a kellemetlenségek a gyógyulást jelentik, tehát természetes tünetek, amelyek egy pár nap elteltével már nem is érezhetőek. A fog implantátum Budapest rendelőiben titánból készül. A klasszikus rágócsont pótlással ellentétben, nem érinti a többi fogat.

Majdnem 100 %-ban képes betölteni a rágófunkciót, az esztétikáról nem is beszélve. Igaz, hogy nem kevés pénzbe kerül, viszont hosszú távú és megbízható megoldás. Tökéletes választás azoknak, akik stabilitásra vágynak, szeretnék elkerülni a kellemetlenségeket és újra bátran akarnak mosolyogni. A fog implantátum Budapest garanciát is ad.