Napelemes vakondriasztó a kert megóvásáért

A nagy gonddal, sok tervezéssel és alapos munkával felépített virágoskert sok pozitív élményt tud nyújtani. Természetesen előfordul, hogy a talajban lakó bizonyos élőlények szorgos munkájukkal kicsit átalakítják az általunk megálmodott környezetet. Ahelyett, hogy azonnal vegyszerekhez nyúlnánk, a napelemes vakondriasztó mellett érdemes voksolnunk.napelemes vakondriasztó

Ez a hatékony berendezés ugyanis úgy készteti távozásra az állatot, hogy nem pusztítja el. Valójában a vakond nagyon hasznos élőlény, mert remekül lazítja a kötött talajt, valamint megszabadítja a kertészeket az olyan kártevő állatoktól, mint a lótücsök. A napelemes vakondriasztó tehát kíméletesen látja el a feladatát.

Még csak hálózatra sem kell kötni a szerkezetet, mert az természetes fényből állít elő elegendő mennyiségű energiát, amiből félre tud tenni az éjszakai üzemmódra is. Az egyszerűen telepíthető, dizájnos napelemes vakondriasztó hasznos része lesz a kertnek. Kifejezetten nagy lefedettséget biztosít, bár a talaj minősége befolyásolni tudja a rezgés terjedését, amit érdemes számításba venni.