Mihez kezdhetünk a pasztákkal?

A kreatív tevékenységek során ma sok mindent fel tudunk használni. Ez alól a paszták sem kivételek, amelyek rengeteg színben, állagban kaphatóak. A Deluxe pasztát már 8 színben is megtalálhatjuk: trüffel, lagúnakék, smaragdzöld, gyöngy, pezsgő, rózsaarany, platina és antracit. Ezek mind vízbázisúak, könnyen kezelhetőek és krémes állagúak.paszták

A Gélpaszták három változatban kaphatóak: a fényes, átlátszó, a sűrűfényes átlátszó és a matt opálos. Ezek mind vízbázisúak, ráadásul ragasztóként és vivőanyagként is használhatjuk. Gyöngypaszta két kiszerelésben érhető el, az egyik 50 ml, a másik 100 ml. Ezek fényesen átlátszóra száradnak, bennük apró üveggyöngyök találhatóak, ennek köszönhetően felhasználhatjuk hátterek vagy térbéli hatások kialakítására.

Érdekességként megemlíthetjük a moha és pázsit pasztákat. Három különböző színű létezik, ebből kettő sötétzöld és világoszöld, a harmadik pázsit hatású. Ezek a paszták mind kiválóak díszítésekre, kreatív dolgok létrehozására, hiszen határ a csillagos ég!