Nem lehetetlen feladat a zár kinyitása kulcs nélkül

A vészhelyzeti ajtónyitás leggyakoribb oka kétségtelenül az elveszett nyitóeszköz, függetlenül attól, hogy az eltűnt vagy ellopták. Egy bezárt lakás vagy autó ajtója hatalmas probléma, különösen, ha kevés az időnk. Úgy tűnhet, hogy egy zár kinyitása kulcs nélkül lehetetlen feladat, de semmi sem áll távolabb az igazságtól. Egyes módszerek segítségével gyorsan és hatékonyan bejuthatunk egy bezárt házba vagy lakásba anélkül, hogy be kellene törni az ajtót. Hogyan lehetséges a zár kinyitása kulcs nélkül? A válasz egyszerű: zárfeltöréssel.zár kinyitása kulcs nélkül

Ezt a módszert már évek óta sikeresen alkalmazzák a profi lakatosok, akiknek a megfelelő kulcs nélkül kell kinyitniuk egy zárat. A lakatos hívása előtt, szinte mindenki hatékony módot keres arra, hogy saját maga nyissa ki a zárat kulcs nélkül. Kétségtelen, hogy a megfelelő képzés vagy szerszámok nélkül a zárral való babrálás annak végleges károsodásához vezethet. Egy jó lakatos az egyetlen helyes megoldás, ami garantálja, hogy a zár kinyitása kulcs nélkül veszélytelen módon történjen.

Nem csupán a szállodákban elterjedt az ajtónyitás kártyával

Ilyen nyílászárókkal a leggyakrabban szállodákban találkozhatunk. Az ajtók mágneses zárakkal vannak felszerelve, amelyek kinyitásához egy speciális lap szükséges. Az ajtónyitás kártyával kimondottan modern megoldás, ami gyors és lehetővé teszi mind a szálloda vendégeinek, mind a helyszín személyzetének a közlekedést az épületben. Hogyan működik az ajtónyitás kártyával? Először a kártyát az olvasóhoz kell helyezni, ami bekapcsolja a zárat. Az ajtó kinyitása előtt 5 másodperces késleltetés van, ami után a zár automatikusan újra záródik.

Amikor elhagyjuk a szobát és becsukjuk az ajtót, a csúszka automatikusan kioldódik, így az ajtó hatékonyan záródik. A kilincs megnyomása nem nyitja ki újra az ajtót. Az ilyen típusú záraknak számos előnyük van. Ellenőrizni lehet az épületben tartózkodó emberek áramlását. Szállodák vagy vendégházak esetében az ajtónyitás kártyával a számlázásnál is hasznos. Ez egy modern és progresszív, ugyanakkor biztonságot garantáló megoldás, amit egyre gyakrabban alkalmaznak a magánszférában is.