Nem ritkaság a nemi vágy csökkenése nőknél

Stresszel telített rohanó világunkban, a férfiak gyakran szembesülnek az impotencia problémájával. A nemi vágy csökkenése nőknél szintén gyakori, csak nem annyira látványos, mivel nincs konkrét fizikai állapot, ami kifejezné azt.

Mit lehet tenni a nemi vágy csökkenése ellen?

Mit lehet tenni a nemi vágy csökkenése ellen?

Ez a helyzet gyakran okoz zavarokat a nemi élet folyamán, mivel ilyenkor a hölgyek nem tudnak együtt haladni a társukkal. Ezáltal már létre is jött esetenként a családi konfliktus, mert amennyiben az egyik fél tartózkodik az intim együttléttől, a másik félnek ez nem mindig elfogadható.

A nemi vágy csökkenése nőknél leginkább érzelmi és pszichés alapú gondnak számít, ennek oka sok esetben valamilyen belső, rejtett zavar. A legtöbb jelentkező kellemetlenség sokszor megoldható a partner aktív és odafigyelő közeledési módjával vagy őszinte beszélgetésekkel.

Bizonyos helyzetekben viszont fizikai akadály is szóban foroghat. Ilyenkor a nemi vágy csökkenése nőknél könnyedén és biztonságosan orvosolható otthoni körülmények között is, egy-egy minőségi vágykeltő készítmény alkalmankénti beszedése révén.