Női és férfi Fossil okosóra

Ha a tökéletes ajándékot keresi, valamilyen nagyobb alkalomra, akkor most nagy valószínűséggel meg is találta. A Fossil okosóra ugyanis nemcsak gyönyörű, de nagyon praktikus kiegészítő is egyben és most már elérhető egyaránt férfi és női változatban. Na de mi az, amitől ez a termék különlegessé válik?

fossil okosóra

Fossil okosóra

Természetesen a megannyi roppant hasznos funkciótól, amiket a készítők adtak neki.Bármilyen telefonkészülékhez lehet csatlakoztatni, amit aztán irányítani is lehet. Zenehallgatás, e-mail-ek, közösségi média és még megannyi más dolog.

A Fossil okosóra érintőképernyőjén azonban más adatok is megtalálhatóak, hiszen a készülék méri az aktivitást, a vérnyomást, a pulzust, valamint rendelkezik GPS-el, magasságmérővel, giroszkóppal és még rengeteg más hasznos dologgal.

A Fossil okosóra ráadásul roppant esztétikus megjelenésű, ami illik a legtöbb öltözékhez. A szíja szabadon cserélhető, variálható, így még egyszerűbb lesz a ruhatárba illeszteni. A fentiekből pedig egyértelművé válik, hogy tökéletes ajándék.