Öntapadós bútortapéta az új hangulatért

A konyhában található bútorok hamar magukba szívják a főzés közben keletkező párát, gőzt és egy idő után már nem lehet tökéletesen tisztítani ezeket. Ha még nem szorul cserére, akkor érdemes kipróbálni az öntapadós bútortapéta alkalmazását, amivel felújítható a konyhai berendezés.

Egy jól kiválasztott színnel akár stílus is váltható, hiszen ha eddig a klasszikus fehér vagy drapp volt, egy narancssárgával vagy fényes pirossal teljesen más hangulatot lehet megteremteni. Az öntapadós bútortapéta nemcsak praktikum, hanem design és hangulat szempontjából is optimális, mivel a kellemes berendezésű helyiségben sokkal szívesebben sütünk-főzünk naponta, mint a régi kialakításban. Persze, a lakás más területén is felhasználható a bútortapéta, így például a nappali vagy a hálószoba berendezését is designosabbá tehetjük ezzel.

Meglehet, hogy csak egyetlen bútordarabot retusálunk ezzel, de az atmoszféra változása ilyenkor is érezhető. Öntapadós bútortapéta szép változatai vehetőek a foliafan.hu webáruházból.