Orr piercingek színes variációkban

Az orr piercingek hatalmas választékával rendelkezünk, minden színben, formában és anyagban. Manapság, ezek az egyik legnépszerűbb testékszer típusok. Férfiak és nők körében egyaránt nagyon népszerűek és elmaradhatatlan trenddé váltak.

Az orr piercingek gyűjtőfogalom a különböző típusú ékszerekre, amiket az orrba szúrnak. A legismertebb típusuk az orrlyukasztás. Itt az orr oldalát szúrják át és díszítik egy szegeccsel vagy karikával. Az, hogy az orrlyuk melyik oldalon van kiszúrva, nem lényeges. Minden a saját ízléstől függ.

A septum piercing az egyik legismertebb és legnépszerűbb típus. Ezt az orrsövény vékony bőrén keresztül szúrják át az orr két szárnya között. Mivel a porcot nem érinti, a lyukasztás nem túl fájdalmas, feltéve, hogy a mester a megfelelő helyet találja el.

A megfelelő orrékszer kiválasztásakor ma már hatalmas választék van a piacon. Nálunk színes variációkban, különböző mintákban és kiváló minőségű anyagokból készült orr piercingeket vásárolhat, az ízlésének megfelelően.