Poco M3 tok a Xiaomi újdonságához

A mobiltelefonok piacán az utóbbi időben egyre inkább kezdenek feltörekedni a kínai vagy japán márkák, hiszen viszonylag jó áron kínálnak kitűnő minőségi készülékeket. A Xiaomi márka is idesorolható, aminek Redmi modellre már a Poco M3 tok megvásárolható az aun.hu webshopból.Poco M3 tok

Tulajdonképpen a Poconak több fajtáját is megtalálhatjuk a weboldalon, legyen szó az oldalra nyíló, a vékony szilikon, vagy éppen a defender példányokról. Így rengeteg lehetőségünk van arra, hogy a számunkra tökéletes darabot megtalálhassuk. A Poco M3 tokok közül érdemes előnyben részesítenünk az aktiv flip képességgel rendelkezőket.

Ugyanis ezek a mobiltelefon képernyőjét és hátlapját egyaránt védik. A behajtott állapotában pedig egy kis sávon meg tudjuk nézni az időt, dátumot, sőt, még az értesítéseket is. A Poco M3 tok Ring Armor Kickstand példányával járhatunk a legjobban. Ez ugyanis teljesen védi a különféle ütődésektől, esésektől és karcolódásoktól az okostelefont. Így nem kell tartanunk a betört kijelzőktől!