Reptéri parkolás kedvező feltételekkel

Senki sem szereti huzamosabb ideig idegen helyen hagyni az autóját, hiszen bármi megtörténhet manapság. Főleg a városon kívül vannak veszélyben az otthagyott járművek, ahol nincsenek folyamatosan szem előtt. Ezért, ha nem szeretnénk, hogy kellemetlen meglepetés érjen, a hazatérésünkkor inkább vegyük igénybe a reptéri parkolás kínálta lehetőségeket!

Jöhet eső vagy szél, de a tűző napsütés sem jelenthet gondot, hiszen a reptéri parkolás során a járműt fedett, kamerákkal őrzött területen hagyhatjuk.

Ezt követően, a csomagokkal felszállhatunk a kényelmes transzferbuszok valamelyikére, így néhány perc alatt megérkezhetünk a terminálokig. A szolgáltatás nem lenne teljes, hogyha a reptéri parkolást nem lehetne interneten keresztül elintézni. Viszont erre is van lehetőség.

Csupán néhány perc alatt lefoglalhatunk egy parkolóhelyet arra az intervallumra, amíg távol leszünk. A reptéri parkolás mellett, igényelhetünk biztonsági bőröndfóliázást is, az értékeink védelme érdekében. A parkoló Vecsésen, Ferihegytől néhány percre található.