A szilikon karkötő népszerű a fiatalok körében

A tökéletes reklámajándék kiválasztásánál törekedni kell arra, hogy a költségek minél kisebbek legyenek, ugyanakkor olyan terméket válasszunk, amit szívesen elfogad a megszólítani kívánt célcsoport.

Azok a cégek, amelyek elsősorban a fiatalabb generációt szeretnék vásárlásra ösztönözni, szívesen használják a fesztiválokat nevük népszerűsítésére. Ilyen helyeken a szilikon karkötő kiváló szóró-ajándék lehet. A bulizni vágyó fiatalok szívesen viselik magukon a divatos, színes karkötőket.

A szilikon karkötő nagy előnye, hogy rendkívül olcsón megvásárolható, még nagymennyiségben is, ugyanakkor igen könnyen emblémázható. Van elég hely a cég logó vagy a márkanév elhelyezésére is. Olcsón és hatékonyan népszerűsíthetik magukat a vállalatok a fiatalok körében.

Hasznosabb a szilikon karkötő emblémázására költeni a reklámozásra szánt összeget, mint szórólapokat nyomtatni, amelyek olvasatlanul végzik a legközelebbi szemetesben. A trendi szilikon karkötő igen tartós, így sokáig szolgál remek reklámfelületként.