A Dexion Salgó állványrendszer előnyei

Ha otthonában, munkahelyén vagy raktárában hosszú távú raktározás van kilátásban csakis kiváló minőségű terméket érdemes beszerezni. A Dexion Salgó polcrendszerek erre a célra tökéletesen alkalmasak, jó anyaguknak és megbízhatóságuknak köszönhetően. A világon a legismertebb és legnépszerűbb állványrendszerek közé tartoznak.

Sokoldalúak és rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek, különböző modelljei széles körben használhatóak. Ezek a nagyszerű termékek többféle méretben, rendkívül választékos teherbírással, collos, illetve metrikus osztással egyaránt beszerezhetőek.

A csavaros összeszerelhetőségük, valamint a profilok bővíthetősége lehetőséget biztosít, hogy az egyszerű állványtól kezdve a nagyobb kiterjedésű több elemes állványrendszerek is megvalósíthatóak legyenek.

A Dexion Salgó állványrendszer remek választás lehet akár otthonába vagy raktári használatra is, de mára már alapvető kellékei a gyáraknak is. Demetrius Comino, aki egyébként görög-ausztrál származású, hozta létre a Dexion nevű vállalkozást. Az első állítható rendszer az ő nevéhez kapcsolódik.