Vállalkozói hitelek és pályázati konstrukciók: mik a lehetőségek?

Egyetlen cég sem engedheti meg magának azt a kényelmet, hogy egyszer csak leálljon a fejlődéssel, hiszen ezt a konkurencia hamar ki fogja használni. Emiatt néhány hónap alatt kieshetünk a versenyből és legrosszabb esetben le kell húznunk a rolót. Vannak olyan weboldalak (mint például a Forrráscentrum), amelyek már alaposan körbejárták a pályázati hitelek kérdését. Érdemes átrágni minden kínálkozó lehetőséget és kiválasztani azt, ami a leginkább kézenfekvőbb.

Vállalkozói hitel

Vállalkozói hitel

Ezzel a módszerrel könnyebben megoldhatóvá válnak az átmeneti likviditási problémák, de fejleszthetjük a berendezéseket, a telephelyet, sőt, még a járműflotta is bővíthető. Sokan nem tudják, pedig az is egy opció, hogy a hitellehetőségek kombinálhatóak a pályázati konstrukciókkal. Ez eddig mind szép és jó, tehát irány az első pénzügyintézet és igényeljünk hitelt! Azért ez nem éppen így működik a dolog, mert ennél kicsit bonyolultabb. Viszont ebben hivatott segíteni a Forráscentrum. Egy szakértő koordinálásával a hitelekkel kapcsolatos esélyeink jelentősen növelhetőek.

Az sem gond, hogyha egy bank már elutasította a hitelkérelmet. Ez még nem azt jelenti, hogy nem érdemes tovább próbálkozni, hiszen ahány bank, annyiféle feltétel. A Forráscentrum specialistája ezeknek a feltételeknek a feltérképezésében. Ezáltal már elkészíthető egy hatékony üzleti terv. Ott van még a Széchenyi Kártya. Ez bizonyára többeknek ismerős lehet. Miből áll ez pontosan? Hogyha hirtelen nagyobb összegre lenne szükség, akkor maximum 25 millió Ft igényelhető. Kétség sem férhet hozzá, hogy ekkora összeg számos problémára megoldást jelenthet egy vállalkozás életében.

A rugalmas vállalkozói hitelek még kedvezőbb lehetőségekkel kecsegtetnek. Ezúton akár 65 millió Forinthoz is hozzájuthatunk, amit az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank biztosít. Tehát a cél adott, ami egyáltalán nem számít elérhetetlennek, amennyiben tudjuk a feléje vezető utat. A buktatók elkerülése érdekében, mindenképp érdemes szakemberekre bízni az ügyintézést és máris kevésbé kell tartanunk a kudarctól.