A szállodai papucsot biztosítani kell

Az oldalunkon főleg azokat várjuk, akik szállodavezetők, és jó áron szeretnék megvásárolni a szükséges termékeket: ágyneműhuzat, törölköző, köntös stb. A szállodai papucs is létfontosságú, hiszen egy magára valamit is adó hotel ezeket biztosítja a vendégek számára.

szallodai papucsEgy wellness részleget csak úgy lehet működtetni, ha biztosítjuk a szükséges kiegészítőket is, amik a használatával járnak: jó anyagú köntös, pamut törölköző és természetesen a szállodai papucs, amely higiénikus, könnyű talpú és hímezhető is igény szerint.

Sokan nem hoznak magukkal ilyesmiket, hiszen arra számítanak, hogy Ön majd biztosítja a számukra megfelelő kellékeket. Amennyiben ezzel nem számol, kellemetlenségek szövődhetnek, ami a vendégek elégedetlenségéhez vezet.

A szállodai papucs különböző modellekben megrendelhető: frottír, promóciós és flip-flop papucs férfiak és nők számára is. Válassza ki azt, amelyikre szüksége van, mi pedig feltüntetjük rajta a szállodája logóját és nevét, vagy bármi mást, amit látni szeretne ezeken a termékeken.