Célszerűek dr Kristi Funk útmutatásai

Minden nőnek rendelkeznie kell a mellrák prevencióját és túlélését illető információkkal, illetve a betegség tüneteit is jó, ha időben észlelik. Az egyik leghíresebb amerikai mellrák specialista, dr Kristi Funk írt egy könyvet, Az egészséges női mell kézikönyve címmel, ami hasznos tanácsokat tartalmaz ebben a témában.dr Kristi Funk

Érdemes Önnek is elolvasni a kiadványt, mert adott esetben akár az életét is megmenthetik az ebben fellelhető információk. A mindennapi döntéseinkkel ugyanis nagyon sokat segíthetünk abban, hogy a betegség megelőzése sikeres legyen. Tulajdonképpen egy útmutató ez a könyv, amit minden nőnek szigorúan be kellene tartania.

Ha már megvan a baj, akkor hosszadalmas és nem biztos, hogy eredményes kezelés kezdődik. Pedig dr Kristi Funk szerint „Azt a rákot a legkönnyebb meggyógyítani, ami soha nem támad meg!”. Igaza van, ezért próbáljunk meg maximálisan egészségesen élni, mérgező anyagok és gondolatok nélkül! Természetesen olvassuk el dr Kristi Funk nélkülözhetetlen tanácsait a könyvben!