Dugulás a mosogatóban is keletkezhet

Nem csoda, hogy a mosogatás nem tartozik senkinek a kedvenc házimunkái közé, hiszen ki akarna a piszkos edényekben turkálni? A másik nagy gondot az jelenti ezzel a tevékenységgel kapcsolatosan, hogy a mosogatóban igen gyakran keletkezik dugulás az ételmaradékok miatt. De mégis mit lehetne tenni a probléma megelőzése érdekében? Talán az a legjobb, ha a háziasszonyok beraknak egy szűrőt a lefolyó fölé, mert ez az apró szerkezet képes megakasztani az ételmaradékokat.

Dugulás keletkezhet a mosogatóban

Dugulás keletkezhet a mosogatóban

Sajnos így sem kizárt, hogy dugulás keletkezik, azonban valamivel csökken az eltömődés kockázata. Nem muszáj persze kétségbe esni akkor sem, ha teljesen eldugult a mosogató, hiszen számtalan tisztítószert lehet segítségül hívni a szennyeződések feloldása érdekében. Az ezermesterek akár a mosogató alatt lévő csövek szétszerelésével is megpróbálkozhatnak, hiszen nagyon sok esetben itt keletkezik a zavaró dugulás.

Azonban, ha ezek a módszerek sem vezettek volna eredményre, akkor kapcsolatba lehet lépni Nyári Zoltánnal, hiszen a szakember könnyen pontot tud tenni a zavaró szituáció végére. A mester egyébként a fürdőszoba lefolyó ügyében is megkereshető, mert sokakat zavar, ha a szellőzőn keresztül bűz áramlik a lakásba. Ennek többek között az eltömődés is lehet az oka, ezért nélkülözhetetlen a vízvezeték-szerelő segítsége. Az is aggodalomra adhat okot, ha a fürdőszoba lefolyóból bugyborékolás hallatszik, mert ez a hang a dugulásra vagy az elégtelen szellőztetésre utal.

Nyári Zoltán természetesen ki tudja deríteni, hogy mi van a probléma hátterében, ezért érdemes felhívni a mestert a 06 20 9420 586-os telefonszámon, ha gond lenne a fürdőszoba lefolyóval. Természetesen a szakember más esetekben is tud segítséget nyújtani, hiszen sokan hívják a férfit akkor, ha például eldugult a WC, a csap vagy a fürdőkád. Nyári Zoltán tarifái egyébként nem magasak, ezért anyagi értelemben is megéri a mester mellett letenni a voksot. Külön előnyt jelent, hogy a szakembert tulajdonképpen bármikor fel lehet hívni, mert a férfi éjjel-nappal elérhető a fent megemlített számon.