Építőkocka a kis csapatnak

A kicsik értelmi és nyelvi fejlődésére nagyon jótékony hatással vannak a különféle építő játékok. Például az építőkocka segítségével gyönyörű várak hozhatóak létre, amelyek kialakításának csak a képzelet szabhat határt. Az különböző építőkocka fajták használata serkenti a gondolkozást, az emlékezetet, valamint a kézügyességet, pontosan abban a korban, amikor az agy villámgyorsan fejlődik.építőkocka

Az épületek, térbeli alakzatok előállítása egy olyan elfoglaltság, ami egyrészt agyserkentő hatású, de rendkívül szórakoztató és igazi sikerélményt is nyújt a csemetéknek. Remekül helyettesíti a tévénézést vagy az internetes játékokat.

100 darabos, fából készült, színes építőkocka szett vásárolható meg a vesszoparipa.hu webshop felhozatalából, amihez igazán korrekt áron juthatunk hozzá. Hároméves kor felett ajánlott a kislányoknak, kisfiúknak egyaránt. Ezzel a játékkal a gyerek együtt játszhat a kis barátaival és a közös alkotás még nagyobb sikerélménnyel kecsegtet. Tehát az építőkocka egy kis csoportnak is képes feladatot adni.