Férfi öv automata csattal

Férfiak esetében az elegáns megjelenést nem pusztán az öltöny és a viselt lábbeli adja meg, mert nem kevésbé fontosak a kisebb kiegészítők sem. Például az eredeti bőrből készült férfi öv amellett, hogy praktikus és jól néz ki, a viselője igényességét is mutatja.

A Heilemann Öltönyház felhozatalában felfedezhetünk bőr öveket automata csattal, amik a működési elvüket és technikai kialakításukat tekintve, meglehetősen ötletes és praktikus szerkezetek. Ha ilyen a férfi öv, akkor könnyen be lehet húzni, illetve ki lehet engedni a nadrágszíjat.

A racsni elvén működik, szíjában egy fogazott betét található és ezekben a fogakban kapaszkodik meg az övcsatba épített fém rögzített pöcök. Ennek a mechanikai zárnak köszönhetően szorul meg éppen ott, ahol szükséges.

A racsnis betét hossza és a fogak távolsága biztosítja a kényelmes viseletet. A férfi öv könnyen személyre szabható, ugyanis fél centinként állítható, a szíjon nincs fix lyuktávolság. Az automata darabok az üzletben igény szerint méretre vághatóak.