Még egyszerűbbé teszi az életet az okostükör

Ez az intelligens fürdőszobai dekoráció, a kommunikáció megkönnyítése mellett, egyéb információkat is szolgáltathat, például a helyiség aktuális hőmérsékletéről és páratartalmáról. Egy ilyen eszköz még egyszerűbbé és kényelmesebbé teheti az életet.

Az okostükör használatának más előnyei is vannak amellett, hogy kényelmes, élményekkel teli hétvégi szórakozást is jelenthet. A legmodernebb modellek már képesek játékokat, zenét és élő közvetítéseket is megjeleníteni.

 

Bár a közösségi média hatása még nem érvényesül, de az okostükör lehetővé teheti, hogy a felhasználók a fürdőben YouTube videókat nézzenek vagy mobilkészüléken játsszanak. Az intelligens otthoni rendszer részeként, az okostükör segíthet a mindennapi tevékenységekben.

Például megjelenítheti a súlyt, valamint a naptárat és az órát is. Arra is használható, hogy információkat adjon az egészségügyi mutatókról. A megfelelő modellel, ezeket a funkciókat még fürdés közben is élvezheti. Az intelligens tükrök előnyei tehát jelentősek és nem szabad alábecsülni ezeket.