Plasztikai műtét Budapesten: sebészek, árak, és egyéb tudnivalók

Plasztikai műtét Budapesten

Plasztikai műtét Budapesten

Nagyon kellemetlen dolog, ha valaki elégedetlen a testével, mert megereszkedtek a mellei vagy szülést, fogyást követően a bőr nem képes visszahúzódni megfelelően a hasán. Ezzel együtt lehet élni, de esztétikai műtét segítségével a probléma megszüntethető, bár némi kellemetlenséggel és kiadással jár. A www.drfalus.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. Természetesen, először meg kell találni azt a plasztikai sebészt, akire nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Dr. Falus György például már 1993 óta dolgozik plasztikai sebészként, tehát igazán nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Azt vallja, hogy bárki változtathat az életminőségén a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőséggel. Már egy egészen apró korrekció is jó hatással van az önbizalomra, a jó közérzetre. A doktor úr legnagyobb tapasztalatot a mellnagyobbítás, -kisebbítés, -felvarrás, has- és arcplasztika területén szerezte, de egyéb plasztikai beavatkozásokat is profi módon végez el. Ilyen az ajak- és ráncfeltöltés, az intim kisajakplasztika, a szemhéjplasztika, zsírleszívás, vádlinagyobbítás, valamint a férfi intimplasztika.

Ugyanakkor érdemes felkeresni akkor is, ha hasplasztikai beavatkozásra van szükségünk. Bármilyen esztétikai problémával éljünk, érdemes egy ingyenes konzultációra időpontot kérni a szakembertől. Amint látjuk, ez nem kerül pénzbe, ráadásul a plasztikai műtét árát is a konzultáció alkalmával közli velünk a sebész. Időpontot kérhetünk a drfalus.hu weboldalon keresztül.

A portálon minden elérhető esztétikai operáció leírását is megtaláljuk, amelyekből megtudhatjuk, hogy milyen vizsgálatokra van szükségünk a beavatkozás előtt, hogyan zajlik maga a műtét, mennyi ideig szükséges az operáló intézményben maradnunk. Mint minden más műtétnél, az esztétikai beavatkozások után is vannak betartandó orvosi javaslatok, amelyekről szintén olvashatunk az oldalon. A képgalériát is célszerű megtekinteni, mert ezek a fotók megmutatják az adott testrészeket műtét előtt és után. Így lesz elképzelésünk arról, hogy mi milyen eredményt érhetünk el.