Hővisszanyerő szellőztető a hidegebb napokra

Télen sajnos sokan azt veszik észre, hogy a friss levegő hiányában egyre dekoncentráltabbá válnak. Ez azért jelent problémát, mert értelemszerűen nem lehet olyan sok időt a szabadban tölteni télvíz idején. Emellett az ablakot sem előnyös kinyitni a fűtés miatt, hiszen hővisszanyerő szellőztető hiányában nagyon drága és hosszadalmas folyamat lenne a helyiség rendszeres felfűtése. De mégis mit tud ez a készülék, aminek köszönhetően érdemes megvenni?

Nos, a benne lévő propellerek gondoskodnak a szoba levegőjének kicseréléséről, ezért senkinek sem kell a dekoncentráltság miatt szenvednie. A hővisszanyerő szellőztető képes bent tartani a meleget, tehát a fűtés áldásos hatásairól sem muszáj lemondani. A cél elérése érdekében szükség lesz egy furatra a cső kivezetéséhez. Ez fogja összekötni egymással a külső és a belső egységet. Az üzemeltetés könnyű feladatnak fog bizonyulni, hiszen csak néhány gombnyomás kell hozzá. A hővisszanyerő szellőztető azonnal megkezdi a működését.

Mivel nem túl zajos, ezért senkit sem fog zavarni a rendszeres használata. A beszerelésére tapasztalt szakembereket kell megkérni. A lakasszelloztetok.hu weboldal tökéletes kiindulópontot jelent, ha valaki a Paul Novus 300 kipróbálására vágyik. Ez egy felsőkategóriás készülék, tehát elsősorban azoknak fogja elnyerni a tetszését, akik tudnak nagyobb összeget rászánni. A passzívházak esetében is lehet használni. Álló és fekvő kialakításban egyaránt megvehető. A Paul Novus 300 villamos fagymentesítővel együtt szerezhető be a weboldalról. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a megrendelésekor fel kell tüntetni, hogy balos vagy jobbos változatban kellene.

Érdemes hozzá kezelő-kijelzőt venni, mert így lényegesen egyszerűbb lesz a használata. Jól jöhet még a Paul Novus 300 esetében a talajhőcserélő, illetve az előfűtő. Természetesen lehet tanácsot kérni, amennyiben valaki nem jut dűlőre a válogatáskor. A rendszer megtervezésekor mindenképpen szükség lesz egy szakember segítségére, tehát senkinek sem javallott a munkába önállóan belekezdenie.