Így alakultak most a klíma javítás árak

Mielőtt megvásárolná azt a klímát, amivel régóta szemezget, bizonyára pontosan szeretné tudni, hogy mi, mennyibe kerül. Ez pedig nem csupán a termékre vonatkozik, hanem a beszerelésre és a felhasznált alapanyagokra is. Minden fontos infó megtalálható a klimaszakaruhaz.hu weboldalon.

klíma javítás árak

Klíma javítás árak

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg hol mozognak a klíma javítás árak, akkor itt megtudhatja. A légkondi szerelését és még az ezt megelőző felmérést is a Klímaszakáruház Kft. szerződött partnere végzi el.

Fontos tudni, hogy a vállalkozás egy NKVH-nál regisztrált, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező, jól képzett csapatot takar. Rátérve az árakra, itt a standard szerelés díja 50 ezer Forint, plusz az Áfa. Ez magába foglalja a munkadíjat és a klímaszereléshez szükséges anyagokat, tartókonzolt, elektromos vezetékeket, kábelcsatornát és még a több méter csővezetéket is.

Azt azonban tudni kell, hogy a telepítés csakis ettől a cégtől vásárolt légkondikkal együtt igényelhető. Ha nem a forgalmazótól megvett termékről van szó, akkor a kliens fel kell készüljön további kiadásokra is.

Annyit még észben kell tartani, hogy ha a kuncsaft elfogadta a feltételeket és megvette a légkondicionálót, illetve már csak a szerelés marad hátra, akkor a munka mindig a rendes napi munkaidőn belül történik.

A munkaidőn túli, illetve a hétvégi telepítések árazását a klímaszerelő partner egyedi módon határozza meg. A szakemberek a szerelést a rendelkezésre álló kapacitások függvényében tudják végrehajtani. Ennek az egész munkának az ára több mindent tartalmaz.

Gondolni kell itt a falátütésre, ami alatt normál téglafalat kell érteni, a külső és a belső egység beszerelésére, a három méteres hűtött útvonalon belül, illetve a konzolok rögzítésére. Az utóbbi a külső falon csakis akkor valósítható meg, ha nem kell kiegészítő felszerelés, például állványozás.

A telepítés és szerelés ára vonatkozik még a kültéri egység elhelyezésére is, pontosan úgy, ahogy a kuncsaft akarja. Nyilván itt a működési és beszerelési követelményeknek meg kell felelni és csakis olyasmit tudnak elvállalni a profik, amit biztonságosan el is tudnak végezni.