Ismered Piroska Gyula írásait?

Sajnos nagyon sok cégvezető követ el hibákat, ha a munkatársak irányításáról van szó. Sokan hiszik azt, hogy jól tudnak irányítani és kommunikálni, majd csodálkoznak, hogy a cégvezetés lefoglalja az egész életüket. Piroska Gyula szakértője a problémának: sikeres tréningeket tart mindazoknak, akik szeretnének hatékonyak lenni, azoknak, akik a cégvezetés mellett magánéletre is vágynak.

piroska gyula

Ha azt hiszed, hogy a vállalkozás egyenlő a folyamatos robotolással, akkor olvasd el Piroska Gyula írásait. Mind a honlapján található írásai, mind a könyvei élvezetes olvasmányok. A nyers őszinteség, a humor és az irónia szórakoztatóvá teszik az új nézőpontok megismerését. Nem csak írásaiból okulhatsz, hiszen előadásokat is tart. Tréningjein lehetőség nyílik a személyes tapasztalatcserére vele, és természetesen más vállalkozókkal, cégvezetőkkel is.

Jelentkezz mielőbb, hiszen a mindennapjaid átformálásához kaphatsz segítséget. A honlapon minden adatot megtalálsz a helyszínről és az időpontról. Akkor is érdemes jelentkezned, ha már részt vettél ilyen eseményen. Egy Piroska Gyula tréning merőben eltér egy száraz előadástól. A tanulás a fejlődés alapja – ezt hamar megtapasztalhatod az üzleti és a magánéletben is.