A női multivitamin komplex összetétellel bír

A hölgyeknek speciális táplálkozási és egészségügyi igényeik vannak, amelyek eltérnek a férfiakétól. A női multivitamin folsavat, vasat és kalciumot is tartalmaz, többek között.

Ezek az összetevők együttes erővel támogatják a szervezet megfelelő működését és az immunrendszer védekező képességét. A folsav bevitele terhesség alatt elengedhetetlen, mivel segíti a magzat idegrendszerének fejlődését. A vas pótlása a menstruáció miatt különösen fontos, sőt, ezen kívül, az anémia megelőzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik.

A női multivitamin eltérő összetételben és kiszerelésben kapható. Ez lényeges, mivel különböző életkorban más-más komponensek lehetnek fontosak. Közös jellemzőjük, hogy célzott tápanyagellátást biztosítanak, szóval kiegészítik az étrendet.

Ettől függetlenül tudni kell, hogy nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot, csupán pótolják azokat az anyagokat, amelyeket nem visz elegendő mennyiségben a szervezetébe. A női multivitamin ott támogatja a szervezetet, ahol szükséges.