Díszítő tulajdonsággal bír az ajtókilincs

Amikor egy ház kerül felújításra, gondosan figyelni kell a legapróbb részletekre is a munkálatok során. Elengedhetetlen a jó minőségű alapanyagok használata, a precízen elkészített, stílusos nyílászárok és az ajtókilincs beépítése. A színvonalas termékek behelyezésével a fűtésszámlák is megspórolhatóak a hónap végére.

Ajtókilincs kedvező áron

Ajtókilincs kedvező áron

Mindamellett, hogy elsődleges szerepük a hőszigetelés, esztétikus hatást is kell kölcsönözniük az épületnek. A beltéri és kültéri ajtókilincs is díszítő szereppel rendelkezik.

Formájukat tekintve, megemlíthető a klasszikus, a rusztikus és a rozettás kivitel, ami időtálló anyagból készül, így ellenáll a zord időjárási viszonyoknak is.

A hideg és a hő hatására nem deformálódig el a szerkezet. A mindennapi használatnak kitett ajtókilincs, megfelelő karbantartás mellett, hosszú időn át ellátja a szerepét. A hosszúcímes fogantyú megvásárlásakor fontos ismerni a pontos méreteket, ellentétben a rozettás kar két különálló részből tevődik össze, így bármilyen ajtótípusra könnyűszerrel felszerelhető. Az ajtókilincsek bőséges választékban elérhetőek az erre kialakított szaküzletekben.