Oleo-Mac kapálógép a talaj mestere

A tavaszi és nyári időszakban szinte mindig van olyan növény, amit vetni, ültetni lehet, ha ehhez minden feltétel biztosított. A magok elszórása és a palánták kirakása előtt gondoskodni kell arról, hogy a talaj megfelelő módon elő legyen készítve erre a célra. Az Oleo-Mac kapálógép pedig ezen céllal kerülhet elő a garázsból, fészerből.Oleo-Mac kapálógép

Ez a kivételes szerkezet gyorsan teszi a dolgát és minimális figyelmet igényel. A kezelése bárkinek elsajátítható rövid időn belül. Hagyományos módon egy lassúbb és gyorsabb előre-, valamint 1 hátramenet található rajta. A könnyű és kompakt felépítés révén, a gyors feladatvégzés mellett, egyszerűvé válik a szállítása.

Az Oleo-Mac kapálógép még a szűkös helyekre is befér, valamint egyszerűen lehet vele manőverezni. Természetesen jól jön némi gyakorlat a használat során, de ennek hiányában is hamar rá lehet érezni a használatra. 35, illetve 85 cm között alakítható a művelési tartomány egy menetben. Az Oleo-Mac kapálógép hasznos segítőtárs, ami a gyomok eltávolításában is bőven kiveheti a részét.