Pocket bike elektromos változat

Itt a nyár, a családi programok és nyaralások várva-várt ideje. Ilyenkor mindenki, aki megteheti, kipiheni az egész év fáradalmait. Ha gyermek is van a családban, érdemes megvásárolni számára a pocket bike modellt, így a kicsi is sportolhat, motorozhat a nyaralás ideje alatt.

pocket_bikeA pocket bike, más néven zsebmotor, Németországból van importálva. Kifejezetten gyermekek számára lettek kifejlesztve, így a kisebb méretük és teljesítményük által, nagyobb biztonságban vannak a csemeték.

Kétféle pocket bike kapható webáruházunkban: elektromos és benzines. Az elektromos változat környezetbarát, csendes működésű, a fenntartása is takarékosabb, mint benzines változatoké, hiszen csak egy konnektorra van szükség, amin feltölthetjük az akkumulátort.

Amennyiben elektromos járgány vásárlásán gondolkodik, figyelmébe ajánljuk az Eco Pocket Bike 1000W modellt, amelyik egy elektromos mini versenymotor, 3 fokozatú teljesítmény-szabályzóval felszerelve. Feltöltése egyszerű és kényelmes, sportos, egyedi design jellemzi. Rendeljen egy szuperjárgányt csemetéje számára és mi biztosítjuk az ingyenes házhozszállítást!