Sokféle téren megnyilvánul a szelenit hatása

Az ásvány tulajdonságait, amelyek a prófétai álmok előidézését, sőt, a test és az elme megtisztítását is lehetővé teszik, általában Szeléné istennővel azonosítják. Miközben a kő harmóniát hoz az életbe, rendbe teszi a gondolatokat és még a memóriát is javítja. A nevét a Holddal azonosított istennőnek köszönheti, aki ezüst szekerén minden éjjel átszeli az eget.szelenit hatása

A szelenit hatása által pedig mi is behatolhatunk az álomvilágba, uralmat nyerhetünk az álmaink felett és tudatos álmodást gyakorolhatunk. Ezen a téren ez a kő a fekete turmalinhoz hasonló hatással bír. A szelenit hatása az is, hogy felébreszti az intuíciót és fokozza az érzelmi intelligenciát. Lehetővé teszi, hogy stabilizáljuk a bennünk tomboló érzéseket és hagyjuk a szívünk mélyéről feltörő valódi vágyainkat érvényesülni.

Egyszerű a Pandora ékszer tisztítása és ápolása

Aggódik amiatt, hogy a csecsebecsék mattulnak? Ha az ezüst hosszú ideig ki van téve az időjárás viszontagságainak, oxidálódni kezd és sötétebbé válhat. De ne aggódjon. Ez teljesen normális és nem jelent nem megfelelő gondozást. Az eredeti megjelenés visszaállításához használhat házi készítésű, természetes szereket, amelyekkel a Pandora ékszer tisztítása néhány perc alatt végbemehet.

Ahhoz, hogy ezüst ékszerei ragyogóak maradjanak, gyakran fényesítse ezeket puha kendővel! A Pandora ékszer tisztítása során ne használjon fogkrémet vagy más agresszív szert, se ultrahangos gépet, mert az károsíthatja az ilyen jellegű kiegészítőket. Ha mindennap viseli az ékszereit, akkor érdemes kéthetente megtisztítani.

Miben mutatkozik meg a fekete obszidián hatása?

A bátorság és a bizalom fekete köve vulkáni eredetű ásvány, amit esztétikai tulajdonságai miatt, széles körben használnak az ékszerekben. Számos mágikus jellemzőt is tulajdonítanak neki. A fekete obszidián hatása az élet sok területén megmutatkozik. Az obszidiánt az ókori görögök is nagyra értékelték, akik kezdték meglátni a dekoratív tulajdonságait, amelyekből megfelelően csiszolva, kiváló tüköranyagot lehetett készíteni.

Vulkanikus eredetű lévén, a kő egyedülálló kapcsolatban áll az anyafölddel és tőle nyeri pozitív energiáját, aminek a fekete obszidián hatásai köszönhetőek. Azt is mondják, hogy segít legyőzni a negatív érzelmeket. Ezen kívül nemcsak csillapítja a konfliktusokat, hanem segít elkerülni is azokat.

Ezekkel a tippekkel elkerülhető az ezüst ékszer tisztítása

Az ékszertartók lehetővé teszik, hogy az értékeinket elkülönítve tartsuk. Ez azért fontos, mert így megakadályozhatjuk, miszerint kárt tegyenek egymásban. Így megóvjuk a csecsebecséket azáltal, hogy megvédjük a portól. A másik nagyszerű módja annak, hogy az ezüst ékszer tisztítása minél később legyen szükséges, a tasakokban tárolás, amivel gondoskodunk a biztonságukról és csökkentjük a sérülések kockázatát.

Az ékszerek épségének megőrzése érdekében, ne feledjük zuhanyzás vagy úszás előtt levenni ezeket. A hosszantartó hőhatás szintén elszíneződéshez vezethet, ami miatt az ezüst ékszer tisztítása meglehetősen nehézkes lehet. Ezért ne felejtsük el levenni a kedvenc kiegészítőinket, például strandolás előtt sem!