Supinált bakancs kétféle béléssel

A téli lábbelik esetében nemcsak a befelé dőlő lábfej kifelé fordulásának elősegítése lényeges szempont, hanem minden más is, amit egy formatalpas bakancstól, csizmától elvárnánk.

A supinált bakancs esetében tehát nem kell beérni csupán a speciális kialakítással, ami védi a kicsi lábát, hanem olyat kell keresni, ami minden szempontnak megfelel. Talán elsőre nem is gondolnánk, hogy ezeket a tulajdonságokat egy magyar márka termékeiben mind megtaláljuk. A Szamos termékpalettáján nagy választékban találhatóak meg ezek a lábbelik.

A Szamos supinált bakancs első számú szerepe, hogy a láb fejlődési zavarát megszűntesse vagy megelőzze, de nem kell lemondani a kényelmi és esztétikai szempontokról sem. Kizárólag ennek a márkának a gyártója vállal garanciát a teljes vízhatlanságra.

Emellett pedig a supinált bakancs modellek 2 féle béléssel készülnek: termo és meleg bundás béléssel. A megerősített orr pedig gondoskodik a lábujjak mozgásának szabadságáról és egyúttal azok védelméről. Kényelem és egészség egy termékben.