Szerezzünk saját tapasztalatot az erkély árnyékolóról!

Annak ellenére, hogy a legtöbben inkább a kellemes meleget szeretik, mint a téli fagyoskodást, azért a nyári időszak néha nagyon rá tud kapcsolni. A gyakran már perzselő meleg tompítására szolgál az erkély árnyékoló. Ez a termék több szempontból helyezhető fel a teraszok, balkonok korlátjaira. Amellett, hogy mérséklik a túlzott meleget, még a kíváncsi tekintettektől is távol tartják a lakókat, valamint a nagyobb széllökések erejét mérséklik.erkély árnyékoló

A komolyabb esőzések alkalmával pedig sok esetben a felesleges vízbecsapódást előzik meg. Az erkély árnyékoló tehát egy kimondottan előnyös termékcsalád. Többféle kivitelben, mintával ellátva kapható, ezért bátran az igényeinkhez mérten választhatunk közülük. Ami pedig a felszerelést illeti, azzal sem lesz sok problémánk. Kifejezetten úgy lettek megalkotva az erkély árnyékoló rendszerek, hogy nagyon könnyedén a helyükre lehessen azokat tenni és méretre szabni. Ebből adódóan elég lesz csak némi segítség, de sok esetben egyedül is el lehet boldogulni a feladattal.

Ismerjük meg a mű borostyán háló kínálta előnyöket

Legyen szó egy kerítésnek a dekorálásáról vagy a terasz oldalát szeretnénk valamivel letakarni, hogy a déli oldalból érkező napsütés ne okozzon forróságot, a mű borostyán háló ideális megoldás. Választható már alapból apácarácsra szerelt kivitelben is. Ilyen formában még könnyebben boldogulhatunk a telepítésével. Az élő borostyán egy igen közkedvelt takarónövény. Szépen lassan minden felületet benő, ami az útjába kerül, de elég lassan fejlődik.

A mű borostyán háló ezzel szemben nem igényel külön gondoskodást és még csak öntözni sem kell. Órákon belül a nagyobb felületeket is letakarhatjuk vele, majd ezt követően csak háta kell dőlni és élvezni az előnyeit. A gyártók mindenre gondoltak, ezért teljesen UV stabil anyagból készítették, hogy minél tovább viselje a természet erőpróbáit. A mű borostyán háló ránézésre teljesen élethű, így aki nem tudja, az könnyedén azt hiheti róla, hogy eredeti. Amikor nincs időnk várni a lassú növekedésre, akkor éljünk a már kész elemek nyújtotta előnyökkel!