Újgenerációs infrapanel beszerelése

Az infrafűtés újgenerációs megoldásnak számít. Kiváló hatásfokának köszönhetően, egyre többen döntenek mellette. Ár-érték aránya kimagasló és szinte minden típusú házba beépíthető. A modern infrapanel kristályszemcsés kialakítása könnyedén tisztítható és minimális karbantartást igényel.

infrapanel

infrapanel


Működése nagyon hasonlít a napsugárzásához. A beépítésénél fontos figyelembe venni, hogy semmit ne rakjunk elé, hagyjuk szabadon, hiszen így sokkal hatékonyabban tud dolgozni.

Az infrafűtés beépítése nem költséges és nem kell semmiféle átalakításba sem belefogni. Könnyedén hordozható. Csak elektromos áramra van szükség és máris bekapcsolható az infrafűtés. Szinte azonnal felmelegszik. A készülék széles választékkal rendelkezik a teljesítmény terén, így mindenki könnyedén megtalálja majd az igényeinek megfelelőt. Fa- és alumíniumkeretes infrapanel is kapható. A keret nélküli infrapanel könnyedén beolvad a környezetben. Az infrapanel a prémiumminőséget képviseli, oldalfalra helyezhető és dekoratív megjelenést biztosít.