Vezetékes és vezeték nélküli Apple gyorstöltő

Az Apple telefonok már az iPhone 8 óta támogatják a gyorstöltést. A gyorstöltésre természetesen rengeteg felhasználó felfigyelt, így az Apple gyorstöltő típusok is egyre keresettebbek. Azt azonban tudni kell, hogy az iPhone XS, XS Max és iPhone XR csupán a hagyományos 5W-os töltő adapterrel került forgalomba.

Apple gyorstöltő

Apple gyorstöltő

Ahhoz, hogy a legújabb Apple telefonokon lehetségessé váljon a gyorstöltés, szükség lesz egy 18W+ teljesítményű adapterre és egy USB-C – Lightning kábelre. Ha ezeket beszereztük, következhet egy jó minőségű Apple gyorstöltő megvásárlása. Azért emeljük ki a minőséget, mivel bizonyára mindenki olyan terméket szeretne, ami valóban biztosítja a gyorstöltést.

A blitzwolf.shop webáruházban a legjobb termékek kaphatóak többféle márka képviseletében. Kivitelezését tekintve, az Apple gyorstöltő lehet vezetékes és vezeték nélküli. Mindkét típusból a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb modellek találhatóak meg a webshop virtuális polcain. Keresse fel Ön is és rendeljen mihamarabb a kiváló ár/érték arányú termékekből!