Apple AirPods

AirPods tok karabinerrel felszerelve

Rendkívül korszerű szerkezet az AirPods, ami a fülhallgatók használatát alapjaiban változtatja meg, éppen ezért a technika vívmányainak kedvelői rendelkeznek ilyen eszközzel.

De nagyon kell vigyázni rá, ha hosszú ideig akarjuk hasznát venni, az AirPods tok típusok éppen ezért jelentek meg a piacon. Amikor a tulajdonosa kiveszi a töltőtokból, azonnal bekapcsol és csatlakozik a készülékhez, ha a fülébe teszi, elindul a hang, amikor kiveszi, máris leáll.

Olvasd Tovább

Alakformáló leggings online rendelve

Karcsúbb alakot, formásabb csípőt minden hölgy szeretne és ezt nemcsak sok mozgással, tornával lehet elérni, hanem speciálisan kialakított ruhadarabokkal is.

Harisnyák kitűnő anyagból

Harisnyák kitűnő anyagból

Egy színvonalas, remek alakformáló leggings hozzásegít ahhoz, hogy igazán csinosnak és vonzónak érezhessük magunkat. De nem mindegy, hogy milyen minőségű az adott ruhadarab! Ezért tanácsos a gabriellaharisnya.hu webáruház kínálatából kiválasztani a leginkább megfelelő modellt, mert itt kizárólag magas minőségű termékek vannak a felhozatalban.

Olvasd Tovább

Vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállító

Vigye magával a kerékpárját, bárhova is készül! Legyen egyszerű hétvégi szabadidős program vagy külföldi nyaralás, a kerékpárszállító segítségével a kétkerekűje is Önnel tarthat.

Kerékpárok kedvező áron

Kerékpárok kedvező áron

A tetőre vagy vonóhorogra szerelhető biciklitartók egy vagy több kerékpár szállítására alkalmasak, így ha esetleg a Balatont járná körbe bringával, bármikor meg tudja tenni. Tegye meg autóval az utat a magyar tengerre és tekerjen sajátos tempóban a kijelölt kerékpár útvonalon!

Olvasd Tovább

Praktikus páramérő berendezés

Az otthoni páratartalom mérésére szolgáló eszköz első ránézésre úgy néz ki, mint egy óra, de természetesen ennél sokkal többre hivatott. A készülék nemcsak ébresztőóraként használható, hanem hőmérséklet és pára mérésére is. A digitális páramérő folyamatosan méri a légtérben lévő páramennyiséget és azonnal jelez ha valamilyen rendellenességet észlel.

páramérő

páramérő


Falra is felszerelhető, ha esetleg nem férne el egy kisasztalon. Tárolja a minimum és maximum értékeket, így könnyedén összehasonlíthatóvá válik a felmért állapottal!
Olvasd Tovább

Az ápolt, gyönyörű hajért

A hajnövesztő szérum visszaadja a reményt

A káros környezeti hatások következtében, mindennapi roncsolódásnak van kitéve az emberek frizurája. A kiszáradást és a szálak elvékonyodását nagyon sok esetben csak a vágással lehet megállítani, így az áhított hosszú szálak eléréséhez, érdemes a hajnövesztő szérum alkalmazása.

Amikor már semmilyen készítmény nem segít és nem szeretné minden hónapban felkeresni a fodrászát a prémiumkategóriás olasz termék visszaadhatja a reményt a ragyogóan fényes megjelenésű, derékig érő hajzuhatag eléréséhez. A genetikai tényezők is befolyásolják a korai kopaszodást és a hajhagymák sérülését.

Olvasd Tovább

A Zinzinó balanszolaj tartalmáról röviden

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk az egészségünkre, ez pedig örvendetes hír. A Zinzinó balanszolaj ismerősen cseng majd mindenkinek, aki azok közé tartozik, aki nem akar lemaradni, ha az egészségünkről van szó.

Egészséges készítmények

Egészséges készítmények

Hogy kicsit kitérjünk ezen kifejezés magyarázatára, meg kell jegyeznünk, hogy a balansz szó valamelyest enged következtetni a kifejezés tartalmára, legalábbis ha némiképpen van kapcsolatunk az idegen nyelvekhez.

Olvasd Tovább

IPhone telefon a biztos működésért

A mobilok nagy része úgy lett megalkotva, hogy 2 év után fokozatosan lassuljanak, így kényszerítve a tulajdonosát a cserére. Az iPhone telefon azonban kényelmesen eléri a 4 éves optimális működést és némi figyelemmel még több időt ki lehet csalni a készülékből.

iPhone kedvező áron

iPhone kedvező áron

Mi a titkuk? A választ a belső rejti. Az iOS operációs rendszert egy zárt térhez lehet hasonlítani, aminek az ajtaja folyamatosan zárva van és ahol csak és kizárólag a lakberendező tud tárgyakat és eszközöket kicserélni.

Olvasd Tovább

Akkumulátoros láncfűrész számos előnnyel

Nem könnyű manapság eldönteni, hogy mit válasszunk, amikor valamilyen modern szerszámgépre van szükségünk. A láncfűrész mindig hasznos a ház körül, de már ebből is olyan sokféle van, mégis melyik típus az, ami jó döntésnek számít?

Akkumulátoros láncfűrész

Akkumulátoros láncfűrész

Az akkumulátoros láncfűrész egyre népszerűbb és technológiájában hasonlít az elektromos változatokra, annyi különbséggel, hogy ennek nincs szüksége fix áramforrásra, szóval nem kell bedugni a konnektorba.

Olvasd Tovább

Fontos tartozék a huzatszabályzó

A mai vegyestüzelésű kazánok és szinte az összes kandalló esetében elengedhetetlen a huzat megfelelő szabályozása. Egy egyszerű huzatszabályzó is aranyat érhet, hiszen ez nem csupán biztonságosabbá, de bizony hatékonyabbá is teheti a berendezést.

huzatszabályzó

A huzatszabályzó kellék

Vannak olyan típusok, amiket egy laikus is könnyedén és gyorsan beköthet, ezért nem kell szakembert hívni. A huzatszabályzó felszerelését követően pedig, azonnal megfigyelhető lesz, hogy sokkal hatékonyabban fog dolgozni a kandalló, tehet ezzel spórolni is lehet. Olvasd Tovább