Férfi hajvágás: így lettek népszerűek a borbélyok Budapesten

Ha egy férfi csalódottan távozik a fodrásztól, mert nincs megelégedve az eredménnyel, oda még egyszer biztosan nem tér vissza. Szerencsére, ma már olyan profi szakemberek dolgoznak a szalonokban, hogy csak nagyon ritkán fordul elő ilyesmi. Többek között a mesterien végzett férfi hajvágásnak is köszönhetik népszerűségeket egyes barber shopok Budapesten. Igazán kiváló hely az A76 barber shop, ahonnan kizárólag elégedett vendégek távoznak.férfi hajvágás

Az itt dolgozó borbélyok szakszerű munkája nyomán a vendég stílusának, ízlésének és elképzelésének tökéletesen megfelelő haj- és/vagy szakállvágást végeznek. A weboldalon megismerheti a borbélyokat, hiszen a fényképeik alatt még a szakmai előrehaladásukról is olvashat. Rengeteg vendég jár a környékről ebbe a szalonba, akiknek fontos egy megbízható és tapasztalt borbély munkája. A profi munkára ugyanis minden időben szükség van, márpedig ebben a szalonban ezt kapják a vendégek.

A weboldalon megtekintheti az általuk elkészített frizurákat is. Jó ötlet végignézni a képeket, mert ezekből ötleteket meríthet mindenki. Ez a borbély szalon már a kialakításával, berendezésével is rendkívül vonzó az urak szemében, hiszen az egész gengszter hangulatot idéz. A fodrászat falain megtalálhatóak a leghíresebb gengszterfegyverek replikái, amelyeket kézbe vehetnek a vendégek és szelfit készíthetnek, miután kész van az új frizurájuk. A Jim Bean többféle ízét is megízlelhetik a kliensek a fodrászatban, természetesen ajándékban.

Aki nem kedveli a whiskyt, az fogyaszthat sört, aki pedig autóval érkezik, azt kólával, teával, ásványvízzel vagy üdítővel kínálják. Tehát nagyon kedves hangulat uralkodik itt, ahol ugyanakkor kedvező anyagi feltételek mellett vehetik igénybe az urak a szolgáltatásokat. Az árlista megtalálható a portálon, úgyhogy Ön is meggyőződhet az árak kedvező mivoltáról. Látogassa meg az Erzsébet körút 16. szám alatt található szalont! Hétfőtől szombatig 10.00-20.00 óra között várják a szakemberek, hogy olyan külsővel ajándékozzák meg, amit megálmodott!