Kötőfonal gyerekjátékok előállításához

Vannak, akik kimondottan szeretnek kötött ruhadarabokat használni, mert azok jó melegen tartják a testet, illetve kényelmes viseletet biztosítanak. A kézimunkához a legideálisabb a Drops kötőfonal, ami temérdek módon felhasználható, nem csupán ruhadarabok, hanem a kiegészítők, sőt, játékok megalkotásához is.kötőfonal

Az ügyes kezű anyukák bizony a kedves játékokat is el tudják készíteni gyermekeiknek, amelyeket azok annyira megszeretnek, hogy még éjszaka sem akarnak tőlük megválni. A nordfonal.hu webáruház rengetegféle alapanyagot kínál eladásra, a szivárvány minden színében és sok fajta van, ami 100%-ban pamutból készült.

Ez a kötőfonal rendkívül kellemes tapintású, ezért babaruhák, játékok előállítására optimális választás. Kislányoknak való sapka, sál, pulóver vagy bármi egyéb készíthető például a Drops Safran rózsaszín 100%-ban pamut összetételű kötőfonallal, amihez az ajánlott tűméret 3 mm. A webshop kínálatában felfedezhető fonalak mindegyike magas minőséget képvisel, ezért érdemes innen választani.