Praktikus páramérő berendezés

Az otthoni páratartalom mérésére szolgáló eszköz első ránézésre úgy néz ki, mint egy óra, de természetesen ennél sokkal többre hivatott. A készülék nemcsak ébresztőóraként használható, hanem hőmérséklet és pára mérésére is. A digitális páramérő folyamatosan méri a légtérben lévő páramennyiséget és azonnal jelez ha valamilyen rendellenességet észlel.

páramérő

páramérő


Falra is felszerelhető, ha esetleg nem férne el egy kisasztalon. Tárolja a minimum és maximum értékeket, így könnyedén összehasonlíthatóvá válik a felmért állapottal!

A páramérő bármelyik háztartásban használható, de üzletekben, irodákban egyaránt megtalálja a helyét. Wellness központokban kifejezetten ajánlott, ahol nagyon fontos, hogy mennyi pára található a levegőben. Ha túl alacsony, akkor az szárítja a bőrt, a túl sok pára viszont a penész kialakulásához vezethet. Éppen ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni és érdemes egy páramérő készülék vásárlásán elgondolkodni. Most magyar nyelvű utasítással vásárolható meg a Páramentesítő portálra kattintva.