Változatossá teszik a környezetet az évelők

Szeretné, ha a kertje szépsége egész évben érvényesülne? Az évelők révén, a virágágyások minden gond nélkül tökéletes rendben lesznek. Katalógusunkban az évelő növények széles választékát kínáljuk. Az ültetőanyag fiatal, jól fejlett gyökerekből áll, amelyek gyorsan otthonra találnak az új talajban.

A növények ültetésre készek és nem igényelnek további előkészítést. A megfelelő talaj, a fény és az öntözés biztosítja a várt eredményt. Az évelők legfőbb előnye, hogy nem kell minden évben energiát fordítani az új virágok ültetésére.

A fajok kényelmes körülmények között több éven át egészséges lombozattal és bőséges virágzással örvendeztetnek meg. Ezen kívül, más előnyökkel is rendelkeznek.

A bazsarózsa és a hortenzia szinte mindenhol gyökeret ereszt, jelentősen kímélve a családi költségvetést, mert nem kell minden évben magokat, palántákat vagy hagymákat vásárolni. Ez különösen fontos, ha nagy területekről van szó. Az évelők vonzó hátteret biztosítanak az egynyári növényeknek, hogy a hosszú életűek stabil szépségét minden évben változatossá tegyük.